Patikánkról

Patikánk Borsod-, Szabolcs-, és Hajdú megye találkozásánál, a Tisza mentén, egy 8500 fős településen, Polgáron működik. 1993-ban jogelőd nélküli ún. magángyógyszertárként nyitottunk ki, két gyógyszerésszel, egy asszisztenssel és egy takarítónővel.

1994-től Tiszagyulaházán fiókpatikát üzemeltetünk, hetente három napon az orvos rendelési ideje alatt vagyunk elérhetők.

A Debreceni Egyetem által akkreditált patika vagyunk.

Az elmúlt 20 év alatt kialakult egy stabil törzsvásárlói réteg, aamely főként idősebb emberekből és kisgyermekes családokból áll.

Csatlakoztunk a Gyöngy Patikai programhoz, ennek keretében biztosítunk akciós vásárlási lehetőséget és működtetjük a törzsvásárlói programot betegeink számára. Elsők között csatlakoztunk az Országos Patika Nap rendezvényéhez, bekapcsolódtunk a Gyógyszerészi gondozás programjába is , eleinte csak vérnyomást, vércukor szintet mértünk, mára egy pácienseik által nagyon várt egész napos jó hangulatú esemény lett a Patika Nap, mely az egészségünk megőrzéséről, állapotunk felméréséről szól. Ebben az évben több mint 500 érdeklődőnk volt, új mérésként csontsűrűség és allergia vizsgálatot vezettünk be. A Gyógyszerészi gondozás keretén belül hétközben minden nap végzünk méréseket igény szerint.

Nagyon büszkék vagyunk arra , hogy patikánk 2007-ben a MOSZ meghirdetett pályázatán elnyerte AZ ÉV PATIKÁJA címet. Igényes szakmai munkánkat bizonyítja , hogy Dr. Szrogh Vivien a Rozsnyai Előadói versenyen Külön díjban részesült, valamint 2011-ben az Ifjúsági Fórum első helyezettje volt. Szrogh Károlyné dr. 2012 évben az Év Gyógyszerésze lett.

Ezeket a szép eredményeket nem tudtuk volna elérni, ha nem egy jól felkészült, beteg orientált, empatikus kollektíva lenne a miénk. KÖSZÖNET NEKIK az önfeláldozó munkájukért!

A Gyöngy Patikák főbeszállítója a Hungaropharma Zrt., Magyarország vezető gyógyszer nagykereskedője.